Hoppa till innehållet

Ergonomi - Bevegelse og variasjon

Menneskekroppen er fra naturens side ikke skapt for å sitte stille ved arbeidsstasjoner i timevis hver dag. Vi trenger bevegelse, støtte og variasjon for å arbeide bra.

Hva kan vi gjøre?
Stolene våre er utformet slik at de sørger for at du ikke må sitte stille. De er utformet med mennesker og deres behov i fokus og inspirerer dem til å yte sitt beste hele dagen.

For å si det enkelt bidrar sitteløsningene våre til menneskers velvære – og også til bedriftens beste.

hag-fcm-logo.jpg
 

Balansert bevegelse – med sentrert vipping

HÅGs ergonomiske filosofi er basert på en forståelse av menneskekroppen og dens behov for å være i bevegelse. Det er derfor kjernen i våre stoler er den unike BalancedMovementMechanism™, som holder deg i balansert bevegelse og stimulerer deg til å røre på hele kroppen uten at du behøver å tenke på det.

Hvordan?
Balanse er det beste utgangspunktet for bevegelse, og våre stoler har derfor et sentralt plassert vippepunkt for å holde deg i balanse og kontinuerlig bevegelse.

Setet og seteryggen er sammenkoblet, og dette betyr at setefronten heves når du lener deg bakover, noe som stimulerer til bevegelse i anklene, og senkes når du lener deg forover for å arbeide. Små bevegelser holder deg kvikk og opplagt hele dagen.

Denne unike egenskapen er noe som vi kaller FootControlledMovement™.

Balansert bevegelse
Vår unike sitteløsning sørger for at den som sitter i en HÅG-stol, sitter i balanse og blir inspirert til variasjon og bevegelse.

Stolen følger bevegelsene til kroppen uansett om du beveger deg forover eller bakover, og dette stimulerer igjen små bevegelser i føttene. Dette aktiverer sirkulasjonen i den nedre delen av beina, og øker blodsirkulasjonen mer enn i noen andre arbeidsstoler.

Det får deg til føle deg aktivisert, fyller deg med velvære og får deg til å konsentrere deg om arbeidet.


rh-left

Designed for human performance

Menneskekroppen er et mirakel, og med de riktige verktøyene kan den oppnå vidunderlige ting.

Alle stolene våre tar hensyn til kroppens behov for bevegelse, og bidrar til en oppreist sittestilling slik at du kan puste bedre. Stolene våre er verktøy, utformet slik at du skal ha det best mulig. De stimulerer med andre ord til aktiv sitting og øker arbeidsytelsen.

Oppnår gode resultater
Den ergonomiske filosofien vår er inspirert av menneskekroppen – og basert på viktigheten av bevegelse, støtte og å opprettholde en korrekt sittestilling. En oppreist sittestilling åpner kroppen, forbedrer pustingen og øker blodsirkulasjonen, mens bevegelsene stimulerer musklene. Denne kombinasjonen øker oksygenet i kroppen, skjerper konsentrasjonen og øker ytelsen.

Denne filosofien er innlemmet i 2PP eller topunktsprinsippet. Alle stoler har to unike punkter plassert i nærheten av leddene i hoftene og knærne. Stolen følger dine naturlige bevegelser, og føttene hviler alltid på gulvet. Korsryggstøtten vår gir konstant støtte og bidrar til at du føler deg opplagt og arbeider bedre. Stolene våre er ganske enkelt det riktige verktøyet for oppgaven.


rbm-fcm-logo.jpg

Gir velvære og komfort

Den ergonomiske filosofien i RBM er sentrert rundt kantine- og konferansesegmentet – det vil si stolene og bordene. Å ha god ergonomi er en av faktorene som gjør at vi skiller oss ut, og dette er ikke noe vi inngår kompromisser på. RBM-produkter er komfortable å sitte i, gir støtte og en følelse av velvære, og bidrar til at de som bruker møblene i kantinen og i konferansesalene, forblir oppmerksomme.

Viktige ergonomiske aspekter ved RBM-møblene:

  • Avrundede former støtter og passer til kroppen
  • Fleksible materialer
  • Enkel å løfte og stable

Støttende former
Formene og kontaktflatene støtter og er komfortable og passer for de fleste mennesker som bruker produktene. Møblene tilbyr den beste komforten i segmentet.

Fleksibel
Fleksibiliteten i produktene våre finnes i fleksibiliteten til materialer vi bruker – f.eks. i seteryggen, som lar deg lene deg bakover.

Enkle å bruke
De smarte løsningene våre betyr at møblene er enkle å stable, håndtere og rengjøre.

 

Produktet har blitt lagt til