Hoppa till innehållet

Kvalitet

Vi har som mål å levere perfekte stoler. Derfor foretar vi grundige tester gjennom hele produksjonsprosessen. Vi har forpliktet oss til at du skal være helt fornøyd. Vårt tekniske nivå sammen med vår oppriktighet og ansvarsfølelse gjør at du kan sette deg rolig ned hver gang du velger en stol fra Scandinavian Business Seating.

Vi har høye krav til kvalitet i alt vi gjør, både når det gjelder materialer, holdbarhet, ergonomi og design. Vårt mål er alltid å tilby våre kunder arbeidsstoler og kontorstoler med en kvalitet som overgår forventningene. Det er viktig for at du skal få maksimalt ut av din stol og sitte godt.

En Scandinavian Business Seating-stol er bygd for å tåle store belastninger og holde lenge. Før den forlater fabrikken, har den vært gjennom tøffe tester og kontroller. Derfor gir vi 10 års garanti på de fleste av våre stoler. De fleste kontorstolene og arbeidsstolene er i tillegg testet og godkjent i henhold til EN-1335. Ettersom vi prioriterer kvalitet og miljø i alt vi gjør, er vi også sertifisert i henhold til ISO 9001 og ISO 14001.

 

Dokumenter og sertifikater

Produktet har blitt lagt til