Hoppa till innehållet

Eierskap

Scandinavian Business Seating har Triton som en solid eier i ryggen.

Triton-fondene investerer i og støtter den positive utviklingen i mellomstore bedrifter med hovedkontor i Nord-Europa – med fokus på selskaper i Østerrike, Danmark, Finland, Tyskland, Italia, Norge, Spania, Sverige og Sveits. Innenfor denne europeiske regionen fokuserer Triton på bedrifter innen sektorene industri, forretningstjenester og forbruker/helse.
 
Triton, som ble grunnlagt i 1997, ønsker å bidra med å utvikle bedre bedrifter i et langsiktig perspektiv. Triton og deres ledere ønsker å være pådrivere for positiv utvikling mot bærekraftig operativ forbedring og vekst. De 29 selskapene som i dag er i Tritons portefølje, har en total omsetning på rundt 13,8 milliarder euro og har mer enn 59 000 ansatte.
 
Triton-fondene forvaltes av egne team som består av profesjonelle investeringsrådgivere med base i Tyskland, Sverige, Storbritannia, Luxembourg og Jersey.

For ytterligere informasjon: www.triton-partners.com


“The board operates in an open and transparent way and is committed to constructively support the executive team in growing SBS into the leading and most design driven company in our industry”

Sven-Gunnar
Sven-Gunnar Schough,
Chairman of the Board

Produktet har blitt lagt til