Hoppa till innehållet

Karriere

En allsidig og kundeorientert arbeidsplass
Scandinavian Business Seating er en allsidig arbeidsplass med ulike krav til fag og kompetanse. Rundt dette bygger vi en bedrift som er forankret i felles verdier og kultur. Det viktigste vi står sammen om, er kundens behov for gode sitteløsninger, gjennom visjonen: Å gjøre verden til et bedre sted å sitte.

Vi søker entusiastiske og kompetente medarbeidere
For å kunne utvikle og levere sitteløsninger av høy kvalitet, må kompetanse stå i sentrum. Vi har medarbeidere som skaper produktene, gjennom innovasjon, design og produksjon. Vi har medarbeidere som får produktene ut til sluttbrukerne gjennom markedsføring og salg. Vi har medarbeidere som støtter oppunder alle disse prosessene, gjennom ledelse, administrasjon, økonomistyring og IT. Hvis din kompetanse sammenfaller med noen av disse områdene, tar vi gjerne imot din søknad for fremtidige stillinger. Det viktigste vi krever i tillegg, er entusiasme og at du er team-orientert.

Vi ønsker å leve som vi lærer
Gjennom våre merkevarer HÅG, RH, BMA og RBM jobber vi med å utvikle gode sitteløsninger på arbeidsplassen. Å jobbe med dagens og morgendagens arbeidsomgivelser forplikter. Vi må leve som vi lærer. Vi ønsker derfor særlig velkommen medarbeidere, som i tillegg til relevant kompetanse og entusiasme, også ønsker å være med og videreutvikle en bedrift preget av innovasjon og skandinaviske verdier.

Ledige stillinger

Vikariat, Miljøkonsulent

Åpne søknader kan sendes til application@sbseating.com

Produktet har blitt lagt til