Hoppa till innehållet

Våre merkevarer

Felles kjerne
De fire varemerkene som eies av Scandinavian Business Seating, har en felles kjerne. Disse fire varemerkene har dype røtter i skandinavisk designtradisjon, og de deler de samme skandinaviske verdiene og en felles skandinavisk identitet:

  • De mest miljøvennlige produktene i bransjen
  • Balanse mellom god ergonomi og estetikk
  • Funksjonell design med fokus på mennesker
  • Riktig kvalitet til riktig pris

hag-brand

hag-fcm-logo.jpg

The HÅG Movement
The HÅG movement er basert på vår filosofi om at menneskekroppen ikke er skapt for å sitte stille, men for bevegelse og variasjon.

www.hag.no
 


rh-brand

rh-left

Designed for Human Performance
Menneskekroppen er et mirakel, og med de riktige verktøyene kan den oppnå vidunderlige ting. Alle stolene våre tar hensyn til kroppens behov for bevegelse, og bidrar til en oppreist sittestilling slik at du kan puste bedre. Stolene våre er verktøy, utformet slik at du skal ha det best mulig. De stimulerer med andre ord til aktiv sitting og øker arbeidsytelsen.

www.rhstolen.no
 


Logo-BMAERG-WEB

Work Healthy – Sit Smart!
I BMA Ergonomics kombinerer vi vår kunnskap og kompetanse innen ergonomi og biomekanikk med teknologi og bærekraft. Vi studerer de stadig skiftende arbeidssituasjonene i kontorlandskapet for å forstå kravene og behovene til hver enkelt ansatt. Axia® Smart Seating System gjør brukerne oppmerksom på deres holdning når de sitter og støtter dem aktivt. Det er vårt mål å sørge for at alle oppnår en sunnere måte å arbeide på.

www.bma-ergonomics.com


rbm-brand

rbm-fcm-logo.jpg

Vitalising space and relations
Vi vet alle at omgivelsene vi befinner oss i, kan påvirke oss og måten vi oppfører oss på. Det er derfor det er så viktig å skape rom som inspirerer og holder oss fokusert. I RBM har vi erkjent dette, og vi skaper produkter som har en positiv innvirkning på menneskene.

www.rbmfurniture.no

Våre hjørnesteiner


Miljø

Kvalitet

Design

Ergonomi

Produktet har blitt lagt til