Hoppa till innehållet

RBM - Vitalising space and relations

Vi vet alle at omgivelsene vi befinner oss i, kan påvirke oss og måten vi oppfører oss på. Det er derfor det er så viktig å skape rom som inspirerer og holder oss fokusert. I RBM har vi erkjent dette, og vi skaper produkter som har en positiv innvirkning på menneskene.

Møblene våre er muntre, varme og harmoniske, og gir en følelse av letthet og enkelhet. De leveres i en bred serie med smarte løsninger, så det er enkelt å sette sammen fleksible kombinasjoner som beriker atmosfæren i offentlige omgivelser.

Møblene er fargerike, livfulle og gjenvinnbare, og skaper positive sitteopplevelser og muntre øyeblikk mellom mennesker, inspirerende læring, deling og samspill. Stolene vitaliserer med andre ord omgivelsene og samarbeidet.

Historie - RBM med røtter i Danmark
Bedriften Rabami (RBM) ble grunnlagt 1975.

I 1998 kjøpte RBM firmaet Smithco Line, som fremstiller kantine- og konferansemøbler, og bygget en ny fabrikk og showroom i Vissenbjerg på Fyn i Danmark. Her ble sortimentet utvidet, samtidig som man opprettholdt fokus på det enkle. Et år senere fusjonerte firmaene i RBM Group A/S. Selskapet vokste ved oppkjøp av prosjektmøbelfabrikken CAR i Holland i 2002. Samme år ble alle aktiviteter samlet til et selskap – RBM A/S.

I 2004 kjøpte  RBM A/S den norske kontorstolprodusenten STÅL OG STIL. I 2006 ble all produksjon flyttet til Fjerritslev i Danmark og det svenske investeringsselskap Ratos kjøper 100 % av aksjene i RBM og det svenske RH Form. I 2007 blir enda en norsk kontorstolsprodusent, HÅG, innlemmet i Ratos konsernet.

Scandinavian Business Seating flyttet produksjonen av RBM’s produkter fra Danmark til Sverige i 2009. Fabrikken ligger nå i Nässjö i Småland, i det svenske møbelriket. Den danske sjelen i varemerket RBM, med en lang historie av møbeldesign, passer som hånd i hanske med den svenske og smålandske tradisjonen for møbelproduksjon. Det blir det beste fra to verdener.

Produktet har blitt lagt til