Hoppa till innehållet

RH - Designed for human performance

Menneskekroppen er et mirakel, og med de riktige verktøyene kan den oppnå vidunderlige ting.

Se bare på toppidrettsutøvere. Tilsvarende er det for vår kanskje vanligste kroppsbevegelse: sittestillingen. Når vi sitter i en stol som tar hensyn til kroppens naturlige bevegelser, puster vi bedre. Og når vi puster bedre, har vi lettere for å konsentrere oss. Vår filosofi 2PP™ bygger på at vi må bevege oss og holde kroppen rett for at blodet skal få tilført tilstrekkelig med oksygen. Bedrifter og ansatte med de beste forutsetningene bidrar også til et bedre resultat på bunnlinjen.

Dette er 2PPTM

2PP™ fokuserer på to artikuleringspunkter – dreiepunkter – i hofter og knær. I RH Mereo tilsvarer stolens to handlingspunkter dine egne dreiepunkter. Det hjelper kroppen med å beholde en oppreist stilling og den naturlige s-kurven i ryggsøylen. Samtidig åpner det for en variert og bevegelig sittestilling uten å påvirke grunnleggende innstillinger av sete, armlener og seteryggens høyde.

2pp.jpgNår stolens bevegelsespunkter befinner seg ved knærne og hofteleddet, kan du sitte behagelig bakoverlent med føttene på gulvet og god støtte i korsryggen, uten å måtte justere høyden på setet eller seteryggen. Skaper ergonomisk dynamikk og gjør deg handlekraftig med oksygen og energi. Holder deg på topp. Hele dagen, hver eneste dag.

 

Historie

Hos RH utvikler vi kontorstoler og arbeidsstoler med utgangspunkt i deg som skal sitte i dem.

Det har vi gjort siden 1977, da bedriften ble grunnlagt av Rolf Holstensson i Bodafors, Småland (det er hans initialer som gir navn til bedriften). Han hadde selv dårlige erfaringer med stillesittende arbeid og la merke til at stadig flere rundt ham ble rammet av belastningsskader og spenninger av samme årsak. Det ble ikke bedre da datamaskinene kom. Men merkelig nok fantes det ingen arbeidsstoler som løste problemene.

Som en god smålending tok Rolf saken i egne hender og utviklet en kontorstol som gjorde det lettere å ha en rett kroppsholdning, som ga god avlastning og oppmuntret til en bevegelig sittestilling. Dessuten var stolen enkel å bruke. Slik fødtes den første RH-stolen, som faktisk ble en liten revolusjon.

Siden den gang har vi lansert mange flere oppfinnelser og stoler. I dag er vi velkjent blant ergonomer, sykegymnaster og andre spesialister både i og utenfor Sverige. Vi har til og med en egen teknologi, 2PP™, som omsetter vår filosofi i praksis.

Vi samarbeider med noen av Sveriges fremste formgivere for å skape stoler som er like behagelige å se på som å sitte i. Og selvsagt tar vi ansvar for miljøet. Derfor er stolene våre gjenvinnbare ned til minste detalj.

Produktet har blitt lagt til